Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Racekittning

Sortering
Visa per sida

GBR Hajfena

Kedjeskydd/hajfena i komposit material. Skyddar dig mot att fastna i kedjan med foten och är nödvändig enligt tävlingsreglementet. Fästs på undersidan av svingen med två skruvar och det gör det enkelt att byta om det skulle behövas. Revolutionerande, tuffa skydd i stöttålig kompositmaterial.

Enkel att byta om olyckan skulle vara framme.

Hajfena i kolfiber

Hajfena tillverkad i kolfiber.

Fästs på undersidan av svingen på kedjesidan och minskar risken att fötterna fastnar i kjedjan/drevet vid omkullkörning. En billig fösäkring och dessutom ett måste enligt tävlingsreglementet.

Najtråd i kassett

Najtråd 0.7 mm 30 meter i smidig kassett

Najtråd Pro

Lite mer avancerad najtråd som är flygplansklassad och såklart godkänd enligt vårt tävlingsreglemente. Detta borgar för bra säkerhet när din hoj najjas för träning eller tävling.

 

En burk innehåller 0,5 kilo najtråd 0,7mm.

Uppsamlingsflaska

Enligt tävlingsreglementet* måste du ha flaskor som samlar upp vätskor (bensin och vatten) när du går omkull med din motorcykel på en roadracingbana. Nu har vi äntligen hittat en flaska som passar de mått som krävs. Tänk på att du ska ha 2 stycken flaskor, en för varje typ av vätska.

  • 250 ml
  • 16,5 x 5 cm
  •  

Punkt 3.1.11 - Bränsletank '... Bränsleuppsamlare, avsedd att uppsamla bränslespill från luftningsanordningar mm är obligatorisk. Minsta storlek på bränsleuppsamlare är 250 ml'.
Punkt 3.1.12 - Oljeuppsamlare/uppsamlingskärl för kylvätska. '...En oljeuppsamlare, avsedd att samla upp den olja som kan evakueras ur motor och/eller transmission, är obligatorisk, liksom uppsamlingskärl för kylvätskta. Totala uppsamlingskapaciteten för bränsle, olja och kylvätska ska vara minst 0,5 liter.'

 

Universal styrstopp

Mycket enkelt och smidigt styrstopp. Sitter med dubbelhäftande tape samt buntband runt gaffelbenen. Enklare kan det inte bli. Styrstoppar är bra när man t ex går hårt över krön och inte vill att ha kraftiga styrslag men kanske främst för att du inte ska klämma handen mellan styret och tanken om du går omkull med din motorcykel.

De bygger 25 mm ut från gaffelbenet.

OBS! För BMW S1000RR samt Panigale finns ett annat styrstopp pga ramens konstruktion..