Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Leveransinformation

Hur snabbt levererar Grevens motorcykeldelar?

Lagerförda varor i butiken som beställs innan 16.00 levereras från oss samma dag. Beställningsvaror har en leveranstid på 1-4 veckor beroende på vilken leverantör varorna tillverkas av. Vi kontaktar alltid alla personer som beställt en beställningsvara med ett exakt leveransbesked. Meddelande om eventuella avvikelser från den normala leveranstiden eller den information som finns på vår webbplats, får du i samband med orderbekräftelsen. 

Frakt med Schenker
Beställningar levereras med paket. Det innebär att godset anländer till Schenkers serviceställe. Det är t.ex. en närliggande ICA-affär eller bensinstation på din hemort. Därefter kan du hämta ut beställningen på det angivna servicestället.

Du som kund kan självklart hämta din beställning hos oss i Ängelholm för att spara in fraktkostnaden.

Vänligen notera att fraktkostanden baseras på fraktdragande vikt och inte den "rena" vikten i Kg enligt fraktbolagens beräkningssätt.

Vad händer vid eventuell leveransförsening?

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Vem står för risken under transport?

Vi kan endast ta ansvar för utleverans till transportbolag. Därefter ligger det i deras händer att leverera i tid och i korrekt skick. Eventuella reklamationer baserat på transport måste anmälas till transportbolaget snarast möjligt. 

Vad händer om dina prylar är skadade vid ankomst?

När du tar emot ditt gods är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget vara skadat så meddelar du detta direkt till ditt postcenter alternativt den lastbilschaufför som levererat paketet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Se till att få en bekräftelse på att ditt gods är skadat.