Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Bromsskivor

Sortering
Visa per sida

Galfer floating Cubic bromsskivor fram

Galfers floating Cubic passar bäst inom sportsegmentet eller om man bara vill ha en snygg bromsskiva till sin customhoj. Flytande bromsskivor utskurna i stål. Väl i rullistorna till vilken modell, märke och år.

Galfer Wave bromsskivor bak

Galfers Waveskivor är bromsskivor av absolut högsta klass! De är laserskurna och Galfer har patentet på Waveskivan. Vill man ha äkta vara och kvalitet är det denna som gäller. De är främst gjorda för racing men fungerar för alla typer av applikationer. Väl i rullistorna till vilken modell, märke och år. Tillverkad i rostfritt stål 420 och väger 1250 gram. Dessutom höjer de utseendet på din hoj eftersom de är snygga.

Galfer Wave bromsskivor fram

Galfers Waveskivor är bromsskivor av absolut högsta klass! De är laserskurna och Galfer har patentet på Waveskivan. Vill man ha äkta vara och kvalitet är det denna som gäller. De är främst gjorda för racing men fungerar för alla typer av applikationer.

Väl i rullistorna till vilken modell, märke och år. Tillverkad i rostfritt stål 420 och väger 1250 gram. Dessutom höjer de utseendet på din hoj eftersom de är snygga.