Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

EVS

Sortering

EVS paraply

Stort factory paraply med en spännvidd på 154cm i diameter.

EVS SPORTS, AXIS PRO KNÄSKYDD PAR

Det helt nya knäskyddet från EVS visar upp branschens första aluminium och kolfiber konstruktion. Axis Pro ledat knäskydd Par, finns även att köpa styckvis.

EVS SPORTS, AXIS SPORT KNÄSKYDD PAR

Axis Sport Knee Brace är ett helt nytt ledat knäskydd! Axis Sport tar ett steg ner från Axis Pro och har en aluminium / formsprutad konstruktion av högsta klass. Den självbärande aluminium leden möjliggör en konstruktion med väldigt låg profil, vilket resulterar i ett mycket lätt och smidigt och starkt knäskydd. EVS har riktat en stor mängd uppmärksamhet åt komforten av detta skydd. Axis Sport knäskydd erbjuder en helt ny passform och skyddet kommer passa bättre än allt du provat innan. Axis Pro ledat knäskydd Par, finns även att köpa styckvis.

EVS SPORTS, BRÖSTSKYDD, F2

F2 har en innovativ modulär design för personlig anpassning för att passa olika åkstilar och stylingpreferenser.

EVS SPORTS, F1 BRÖSTSKYDD

F1: s lätta formpassade design ger optimalt skydd, funktionalitet och komfort Designad för att bäras över eller under tröjan.

EVS SPORTS, FLEX LITE ARMBÅGSSKYDD

Så lätt och flexibelt att du knappt känner att du bär det. Reaktivt minneskum är mjukt och smidigt och ger stötskydd i enlighet med CE EN 14120. Perforerat tyg tillåter luft att strömma obehindrat, samtidigt som det ger skydd och en kompressionspassning. Glidskydd i Silikon är strategiskt placerade i nyckelpositioner för att hålla skydden på plats och förhindra att dom glider och flyttar sig. Vuxen storlek, för barn kontakta oss på Grevens MCdelar!