Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Capit Maxima Spina

Tillverkare: Capit
Capit Maxima Spina är baserade på Suprema Spina med tillägget att sidorna är bredare för bättre täckning av fälgen. Den är byggd på 18 olika sektioner på varje sida för att verkligen få en rund däckvärmare som täcker hela hjulet på ett perfekt sätt. Även Maxima Spina har nu Capits unika TNT system. Värmarna har självjusterande teknik som alltid håller värmen på 85 grader. Däckvärmare från italienska hölgkvalitetsmärket Capit. Detta är däckvärmare av absolut högsta kvalitet och kan aldrig förväxlas med den kvalitet som billigare värmare har. Där Kina-värmaren är billig så kostar den i däck som slits i sönder för att de inte har korrekt temperatur. Använder man Capits värmare så slipper man alltid den typen av problem, även i vårt lite kyligare klimat. De finns i en mängd olika färger som röd, grö, gul, blå, orange och svart. Det är bara att välja! Capit står för kvaliteten på sina produkter och erbjuder alltid 3 års garanti på sina däckvärmare Mot tillägg fins även möjlighet att få namn, logo tryckt på värmarna. Andra tillval är genomskinlig ficka och 'fire-proof' material (endast i svart)
Färg
5.945,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

  Capit Maxima Spina är baserade på Suprema Spina med tillägget att sidorna är bredare för bättre täckning av fälgen. Den är byggd på 18 olika sektioner på varje sida för att verkligen få en rund däckvärmare som täcker hela hjulet på ett perfekt sätt.

  Även Maxima Spina har nu Capits unika TNT system. Värmarna har självjusterande teknik som alltid håller värmen på 85 grader.

   Däckvärmare från italienska hölgkvalitetsmärket Capit. Detta är däckvärmare av absolut högsta kvalitet och kan aldrig förväxlas med den kvalitet som billigare värmare har. Där Kina-värmaren är billig så kostar den i däck som slits i sönder för att de inte har korrekt temperatur. Använder man Capits värmare så slipper man alltid den typen av problem, även i vårt lite kyligare klimat.

   De finns i en mängd olika färger som röd, grö, gul, blå, orange och svart. Det är bara att välja!

  Capit står för kvaliteten på sina produkter och erbjuder <strong>alltid 3 års garanti</strong> på sina däckvärmare

  Mot tillägg fins även möjlighet att få namn, logo tryckt på värmarna. Andra tillval är genomskinlig ficka och 'fire-proof' material (endast i svart)