Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Bike-Lift

Sortering

Bike-Lift depåstöd fotpinne FPS-25

Bike-Lift  depåstöd fotpinne FPS-25

Lyfter motorcykeln i fotpinnarna. 

Bike-Lift depåstöd gaffelkrona FS-11

Bike-lift FS-11 Depåstöd för gaffelkrona

Lyfter motorcykeln fram under nedre gaffelkronan. Perfekt om man behöver komma åt att ta ut gaffelbenen eller om man bara hellre vill ha ett stöd som inte lyfter under gaffelbenen.

Adaptrar medföljer i storlekarna 10, 12, 17, 18, 22 och 27 mm för att stödet ska passa till alla hojjar.

Bike-Lift "Black Ice" depåstöd

Den nya innovativa designserien 'Black Ice' är den nya linjen av patenterade depåstöden från Bike-Lift.

Ett par främre och bakre universella och justerbart stativ. Ett stativ som är tillverkat med den bästa kvaliteten av speciella stålrör om 40 mm i diameter. De garanterar en bättre styvhet, stabilitet och en lägre vikt. Nya SUPERLIGHT nylonhjul exklusiva för Bike-Lift, med en diameter på 120 mm. 'Black Ice' sortimentet presenterar en mycket snygg satin mattsvart lackering, som ger en snygg design och i linje med den senaste trenden om färger av sportigare fordon. Det bakre stativet finns med 'V-kort' eller adaptrar gummi, är det främre stativet finns med underfork adaptrar.

Bike-Lift adapter till enkelsvingsstöd

Enkelsvingsadapter till Bike-Lift enkelsvingsstöd.

Krävs till alla hojjar med enkelsving och Bike-Lift stöd.

FInns till Ducati, BMW, Honda, Triumph och MV Augusta.

Bike-Lift B-35 Balanserare

Denna statiska hjulbalansering levereras med en axel och tvåkonslåsning som passar alla typer av nav. Axeln fungerar på särskilda lager som tillåter hjulet att rotera smidigt för exakt justering. Den är utrustad med en fals nivå och fyra justerbara fötter för att få rätt vinkelräthet och den mest exakta parallelliteten till basen.

Bike-Lift B-35N Balanserare

Denna statiska hjulbalansering levereras med en axel och tvåkonslåsning som passar alla typer av nav. Axeln fungerar på särskilda lager som tillåter hjulet att rotera smidigt för exakt justering. Den är utrustad med en fals nivå och fyra justerbara fötter för att få rätt vinkelräthet och den mest exakta parallelliteten till basen